Politik

6/14/2006

Våldtäkter

I Umeå överföll den s.k. Hagamannen minst sex gånger. Enligt egen utsago pga att han fick för lite sex.
- För lite sex ??! Nu förstår jag inte. Har det hänt att en man någonsin sagt att han frivilligt fått för mycket sex ? Att det skulle ske hade varit oerhört. helt ohört. Att denne korte 33-åriga bilmekaniker skulle klaga på att han fick för lite - men så försmädligt då ...
- Sen är det som är upprörande (förutom själva överfallen) är att han därigenom skyller på frun. Indirekt beskyller henne. Som om det skulle vara hennes fel! Hon är ju knappast inblandad. Han beskrivs om vanlig, händig, snabb och arbetssam. Men om han var så händig och snabb så var det väl inget problem ? Bara då att gå in på toaletten så var det löst. 7 minuter blankt, inga problem. Lite ventilolja och en bilmekaniker löser det på under 6 minuter. Han behöver inte våldta.

Samtidigt, med 38 i skor, undrar man om det inte kan vara en form av avund. Det finns kvinnor som har större än så. Altså kan det ha varit en hämnd. Det behöver inte vara så. Men det kan, ha varit så.
Han säger att "Jag ville inte skada dem. Syftet var att ha sex med dem." Om det är sant, så undrar jag varför han sprang ut från krogen. Just utanför, i blåsten och kylan, i Umeås kalla vintermörker så är det fel plats och tid för liderlighet. Möjligen hade krogen varit en bättre plats, eller i alla fall mer logisk. Vad han gjortde är helt vrickat. Han var full, och det finns säkert minst en kvinna på krogen med lika hög promillehalt som hans, om behovet blev för trängande. Ville han ha sex, hade han en fru. Vad är det för fel på killen ? Vadå inte ville skada dem, hur får man ihop det ?? Om man inte vill skada någon, så skall man inte hoppa på dem. Det är en ganska bra grundregel. Har jag hört av en kompis.